Online Zangles achtergrond foto

ONLINE ZANGLES & STEMTRAINING

Al onze offline zang-, stem- en muziektheorietrainingen die we aanbieden in onze studio in Amsterdam, kun je ook online volgen! Om deze lessen aan te bieden maken we gebruik van faceTime, Skype en Zoom. 'On demand feedback' geven we via Marco Polo.

Heb je een goede wifi verbinding? Dan kunnen we een kwalititief goede les aanbieden. De kwaliteit van videobellen maakt het mogelijk om online dezelfde materialen en programma's te gebruiken zoals we die gebruiken in onze studio.

ON DEMAND FEEDBACK / LES

Wil je niet elke week een les volgen en toch feedback krijgen? Dat is vanaf nu super makkelijk!

Naast onze off- en online lessen bieden we ook "feedback on demand" aan. Een service waarbij je als student een video van je vooruitgang kunt sturen waarop we je dezelfde dag feedback geven.

Onze leerlingen zijn erg enthousiast over Marco Polo! En wij ook! Daarom blijven we na een testperiode in het begin van 2020 doorgaan met het aanbieden van on demand feedback via marco polo.

Deze programma's gebruiken we

We willen er zeker van zijn dat onze coaching sessies van goede kwaliteit zijn. Hiervoor gebruiken we Zoom & Marco Polo. Zoom voor de online coaching sessies. Marco Polo om je te voorzien van feedback on demand. Om je wat meer informatie te geven over deze programma's hebben we hier twee video's voor je!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ja! Een goede internetverbinding is wel belangrijk!

We hebben uitgebreide ervaring met het online lesgeven. Je kan online heel goed aan je stem werken. Het enige dat niet kan: Live piano / gitaar begeleiding. Gelukkig kunnen we wel met een backingtrack werken. A capella zingen kan natuurlijk ook!

Een laptop / dekstop / tablet of telefoon + goed internet maakt het mogelijk om online zangles te volgen. Een dure externe microfoon / geluidskaart / koptelefoon is niet nodig!

Werken we via Zoom adviseren we een laptop of desktop omdat Zoom het geluid ongefilterd kan doorgeven op deze devices. Via de telefoon / tablet kunnen we ook via faceTime werken.

Ja! Je kunt bij ons online een proefles aanvragen. Deze kost € 20,00 en duurt 30 minuten.

In een proefles bekijken we wat wij voor je kunnen betekenen en geven we je direct handige tips en oefeningen.

Neem contact met ons op voor het inplannen van een proef zangles.

Ja! Iedereen kan zijn stem leren gebruiken om te zingen. Wordt je dan ook een wereldwijd gewaardeerde zanger? Misschien, maar dat hangt van veel meer af dan alleen of je kunt zingen.

Kortom iedereen kan zingen, niet iedereen wordt een wereldster.