AANMELDEN CURSUS SOLOZANG

 • Aanmelden cursus Solozang & Techniek

 • Wat leuk dat je je gaat aanmelden voor de cursus Solozang & Techniek. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt van ons binnen 24 uur een bevestiging van deelname en meer informatie over je cursus.

 • Algemene voowaarden:

  Betaling cursusgeld:
  Deelname aan deze cursus kost € 395,00. Betaling dient te zijn voldaan binnen 14 dagen na het ontvangst van de factuur of voor aanvang van de cursus (indien inschrijving minder dan 14 dagen voor aanvang cursus wordt verzonden).

  Bij betaling in termijnen dient de eerste termijn binnen twee weken na aanmelding te zijn voldaan of voor aanvang van de cursus (indien inschrijving minder dan 14 dagen voor aanvang cursus wordt verzonden). De 2e termijn twee weken na de eerste cursusdag. De 3e termijn voor de één na laatste les van de cursus.

  De cursist verplicht zich tot het betalen van het gehele cursusbedrag met inachtneming van de annuleringsvoorwaarden.

  Minimumleeftijd:
  De cursist moet minimaal 18 jaar zijn bij aanvang van deze cursus.

  Deelname annuleren:
  Annulering met volledige restitutie van het cursusgeld is mogelijk tot 31 dagen voor aanvang van de cursus. Bij annulering minder dan 31 dagen voor aanvang, kan er geen restitutie of vrijstelling van betaling meer worden verleend. Het is niet mogelijk betaald cursusgeld te gebruiken voor andere cursussen, workshops op privelessen.

  Overmacht Docent:
  Mocht er een cursusdag door ziekte van of overmacht voor de docent niet kunnen doorgaan, dan zal een inhaaldag worden gevonden.

  Les gemist en/of ziekte:
  Als er door welke reden dan ook een dag gemist wordt door de deelnemer, kan deze niet ingehaald of gecrediteerd worden.

 • Should be Empty:

Google Reviews

★★★★★

Klik om te openen

favicon