Zangles Amsterdam Background Picture

OVER ONS

Zangstudio Roel Bakkum is opgericht in 2010 en inmiddels zeer bekend en gewaardeerd in Amsterdam. Onze missie: iedereen de kracht van techniek en de power van presentatie te laten ervaren. De studio begon in een klein kamertje in Amsterdam, inmiddels is dat uitgegroeid tot een studio die 7 dagen per week vele studenten uit binnen en buitenland beter leert zingen, spreken en presenteren.

Om er voor te zorgen dat we dat zo goed mogelijk doen zijn we als team constant op zoek naar het vergaren van meer kennis & vaardigheden. Dat doen we oa. in Londen waar Roel naast zijn studie ook twee jaar heeft lesgegeven aan top conservatoria Mountview en Bird College. Aniek studeert nu in Londen en Anne is bezig met haar 3e jaar logopedie om het trainen van de stem van een meerdere kanten te kunnen benaderen.

TEAM

ROEL BAKKUM

oprichter / zang & stemtechniek docent

Roel is opgeleid aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten. In 2015, 2016 en 2017 heeft hij (techniek) zangles gegeven aan top conservatoria Mountview en Bird College in Londen. In Amsterdam geeft hij zangles binnen zijn eigen school (opgericht in 2010) aan zowel professionals als amateurs.

In 2014 is Roel begonnen aan de Estill Voice Training Pathway om de Estill Certified Master Teacher kwalificatie te behalen. Hij zit in de laatste fase van het behalen van deze kwalificatie en verwacht de opleiding in 2019 af te ronden.

Roel geeft les op: Maandag & Dinsdag ochtend / Donderdag / Vrijdag / Zaterdag

Anne van Zandbergen

zang & stemtechniek docent / logopedist i.o

Anne is jaren geleden begonnen met haar carrière als zangeres. Na als (pop)zangeres actief te zijn geweest op Curaçao en in Nederland wilde ze meer weten over zangtechniek en de musicalwereld.

Na haar terugkomst in Nederland is ze begonnen met het volgen van zanglessen volgens het Estill Voice Training Model en volgde ze een level 1&2 cursus van Anne-Marie Speed. Ze ontdekte dat ze naast het optreden als zangeres ook graag mensen verder wilde helpen in hun zangtechniek. Daarom geeft ze tegenwoordig zangles & stemtraining aan zowel beginnende als intermediate zangers die aan de slag willen met hun stem.

Anne volgt op dit moment een studie tot logopedist.

Anne geeft les op: Maandag / Woensdag / Zondag

Aniek Methorst

zang & stemtechniek docent

Aniek is begonnen met haar carrière op de HAVO voor muziek en dans in Rotterdam waarin ze zich in haar laatste twee jaar heeft gespecialiseerd in muziektheater. Daarna is ze begonnen aan de HBO opleiding Muziektheater van Codarts. Ze kreeg daar haar eerste lessen in Estill van Alberto ter Doest. Een jaar later besloot ze hiermee te stoppen en zich meer te focussen op zang dan zichzelf te ontwikkelen tot performer.

Ze heeft verschillende cursussen gevolgd van Anne-Marie Speed waaronder de complete 5 dagen Estill cursus level 1 & 2. Sinds september 2016 studeert Aniek aande opleiding to Estill Certified Master Teacher opleiding in London bij Anne-Marie Speed.

Aniek geeft les op: Dinsdag

Dominika Zawada

zang & stemtechniek / muziektheorie docent

Dominika Zawada

Dominika is in 2018 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag in de richting Jazz. Hierna heeft ze zich aangesloten bij het trio 'The Royal Sisters'.

Voor de theatergroep InPlayers heeft ze gewerkt als music director en vocal coach voor producties zoals “Cabaret”, “Allegro” en “Nymph Errant”. Ze geeft naast haar werkzaamheden bij Zangstudio Roel Bakkum ook les op muziekscholen in Den Haag en Haarlem.

Dominika geeft les op: Zaterdag

favicon