NL

EN
Training aanvragen

Een bedrijfstraining geeft werknemers controle over hun stemgebruik.

Het geven van goede presentaties is onmisbaar in het bedrijfsleven. Er zijn vele cursussen beschikbaar om werknemers te scholen in het geven van presentaties. Vaak geven die cursussen ook aandacht aan stemgebruik. Toch komen we vaak professionals tegen die meer uit hun stem willen halen of met last hebben van aanhoudende stemklachten door intensief stemgebruik.

Geef uw sales, presentaties, vergaderingen kracht bij door uw werknemers te laten excelleren in stemgebruik.

AANVRAAG

Wil je weten hoe we jouw team kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op via ons aanvraagformulier. We nemen vandaag of morgen contact op om de mogelijkheden te bespreken.

vraag een training aan

Train je stem

In de afgelopen decennia is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar “de stem”. Met deze nieuw verkregen informatie is stemtraining erg verbeterd. Helaas is dit niet algemeen bekend, en wordt deze informatie te weinig ingezet voor zakelijk stemgebruik.

Estill Voice Training

Estill Voice Training is een populaire methode die inmiddels wereldwijd wordt gebruikt door vele vocal coaches en logopedisten.

Dit komt vooral door de doeltreffende technische oefeningen en heldere uitleg. Als zanger helpt je dit om je technische mogelijkheden sterk uit te breiden en bestaande technieken te versterken.

Al onze coaches maken gebruik van deze methode om je zo goed mogelijk te helpen. Wil je meer lezen over het Estill model? Lees dan onze blog over Estill Voice Training.

Presenteren

Als je je stem gebruikt om te presenteren kan stemtraining je helpen om meer dynamiek en projectie in je stemgebruik te brengen. Maar daar stopt het niet.

Belangrijk is om te weten hoe je die verkregen dynamiek en projectie moet inzetten. Wanneer spreek je harder, sneller, zachter, hoger, lager? Dat hangt af van je verhaal: Wat is de spanningsboog van je verhaal? Wat is de dynamiek binnen die spanningsboog? Hoe gaat jouw verhaal je publiek overtuigen? Aan de hand van deze vragen kun je een start maken om je stem te matchen met je verhaal.

training aanvragen